Feng Shui i haven


I 2004 tog Patricia en Feng Shui uddannelse på det tyske Feng Shui institut i Freiburg.  


Feng Shui er en årtusinde år gammel asiatisk livsfilosofi, som er udviklet ved hjælp af naturiagttagelser, som blev foretaget på hele jordkloden. Den er dermed universelt gældende og multikulturelt.


Feng Shui beror på et holistisk verdenssyn, hvor alt er forbundet med hinanden og ”står i evig veksel-   virkning” med hinanden.

Bagua

Chi


I alt flyder energien, kaldet Chi. I Feng Shui har samspillet mellem alle disse energier en stor indflydelse på vores livskvalitet.

Overfører vi dette på de rum vi bor i, betyder det, at vi skal skabe klare strukturer, hvor energien kan flyde.

Form, farver og materialer har deres baggrund i de 5 elementer, hvis anvendelse bestemmes af rummets akupunkturkort, kaldet bagua.

Indretning i huset


Vores hus er selvfølgelig indrettet efter Feng Shui principperne, hvor vi bl.a. har markeret husets midtpunkt og sørget for at energiflowet når hele vejren rundt i huset. Feng Shui og de 5 elementer indgår også i min min krimiroman "Mauranius".Indretning i haven


Senere har vi også videreført de vigtigste principper i vores have. 
Vi vil senere fortælle mere om havens indretning. og på et tidspunkt kan du læse mere om emnet på Patricia´s blog.

Feng Shui analyse


Patricia har gennemført feng shui analyser hos andre. Ved en analyser anvender hun  bl. a. baguaen som hun bruger til at inddele huset eller lejligheden i forskellige zoner.